Îți Dorești Un Mobilier Nou Pentru Living Room ?

Uite cum te putem ajuta:

  • Construim de la zero mobila la comandă pentru tine, astfel încât să folosești la maxim spațiul pe care îl ai la dispoziție (mobila la comandă poate să îți mărească spațiul cu 30%).
  • Fiecare piesă de mobilier este facută doar din materiale de calitate astfel încât să te bucuri de același sentiment de casă nouă chiar și după 3-5 ani.
  • Îți oferim consultanță pe tot parcursul procesului, de la idee și până la produsul finit, astfel încât să profiți de experiența noastră de 18 ani în domeniul mobilierului la comandă.

Aplică acum pentru o consultație GRATUITĂ cu unul dintre experții Club Design și te vom ajuta să găsești cele mai bune idei pentru spațiul tau de locuit.

Ce se va întâmpla în cadrul consultației gratuite?

  • Te vom ajuta să alegi cea mai bună piesă de mobilier pentru Living Room-ul tău care să ocupe cât mai puțin spațiu și să îți ofere cât mai multă funcționalitate.
  • Te vom ghida să alegi cele mai bune materiale și îți vom pune la dispoziție toată experiența noastră în alegerea componentelor de calitate pentru piesa ta de mobilier.
  • Îți vom da sfaturi practice în ceea ce privește proiectul tău și te vom ajuta să îți faci o idee clară în ceea ce privește timpul de execuție, finisaje și bugetul necesar.

La finalul consultației vei avea o idee clară astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru spațiul tău de locuit.

tim că este o decizie importantă și trebuie să ai toate informațiile la dispoziție înainte să o iei, doar nu schimbi mobilierul în fiecare zi)

De ce îți oferim Gratuit timpul si experiența noastră de peste 18 ani în domeniul mobilierului la comandă?

Pentru că o mare parte dintre cei care beneficiază de această consultație decid că vor să continuie proiectul alături de noi până la final. 

Dacă nu dorești să ne încredințezi nouă sarcina de a-ți transforma ideea în produs finit, atunci nu este nicio problemă.

Această consultație NU este o secvență de vânzări și NU există niciun fel de presiune de a continua alături de noi.

Timp de 18 ani ne-am construit un renume bazat pe informarea corectă a clienților și livrarea de mobilier de înaltă calitate.

Aplică acum pentru o consultație GRATUITĂ cu unul dintre experții Club Design și te vom ajuta să găsești cele mai bune idei pentru spațiul tău de locuit.

Suntem mai mult de un simplu furnizor de mobilă la comandă.

În decursul anilor am pus pe primul plan nevoile și dorințele clientului, fiind conștienți că produsul final al activității noastre are un impact major în viața beneficiarului pe termen lung.

Noi oferim valoare sporită noțiunii de mobilare și amenajare a spațiului, prin prisma dispunerii și construcției mobilierului și accesoriilor aferente acestuia, precum și prin modul de abordare holistic a acestei activități.

Astfel în actul de creație complex ce însoțește mobilarea unui spațiu, fie el rezidențial sau de bussiness, sunt înglobate elemente vitale de psihologie, Feng Shui și experiența noastră de 18 ani în domeniu.

DINTRE CLIENȚII NOȘTRI